Vanliga Frågor

Vart kan man parkera?
-utanför oss på gatan finns det c:a 10 platser 2tim kostnadsfritt. skulle det vara fullt så rekommenderar vi den stora parkeringen intill Bromma kyrka c:a 200m eller framför fotbollsplanen Ängby IP c:a 300m.

Får man ta med hund?
-alla med två eller fyra fötter är välkomna, vila gärna på en plats så vi inte råkar kliva på stackars svansen.

Har ni catering?
-vi kan i mån av möjlighet erbjuda olika måltidslösningar upplagda på fat för upphämtning här på bistron. Vi skräddarsyr förslagen utifrån vad ni eftersöker. sänd oss ett mejl så inleder vi en diskussion.

Kan man abonnera Bistron för fest?
-just nu har vi något begränsat med plats inomhus så dessvärre inte tillgänglig för att man hyr hela bistron. vi står inför en utbyggnad då vi kommer att ha bättre förutsättningar.

Vi är ett gäng som vill träffas men inte äta.
-bordsreservationer är endast för måltid, lunch eller middag. Man kan chansa att få plats inomhus medans utomhus är det alltid fri placering och rikligt med platser.

Behöver man boka bord?
-vissa kvällar är vi extra populära. Vill man säkra sin plats inomhus kan det vara bra att boka bord. Utomhus är det fri placering och det finns rikligt med plats. Bokningar är endast inomhus. Det finns även platser inomhus som är avsedda för drop-in och går ej att boka.

 

Om oss

Välkommen till Bistro Bromma – vår egen dröm och Brommas egna mötesplats. Vid parken, i den gamla affärslokalen som vi varsamt renoverat, kan du stanna och njuta en stund tillsammans med vänner och familj. Våra duktiga baristor hjälper dig att hitta rätt bland kaffedrycker gjorda på bönor från Johan & Nyström, matiga smörgåsar, vällagade varmrätter, någonting gott ur vår deli-kyl eller varför inte ett gott glas vin.

Slider3-1500x696